Nieuwsbericht juli 2020

7 november 2020

De afgelopen maanden hebben veel van onze flexibiliteit gevraagd. Thuis werken, voor kinderen zorgen, videobellen, levensstijl aanpassen, we hebben allerlei veranderingen op ons pad zien komen. Bij BDF / Inqubator moesten we ons ook aanpassen. Alle zakenreizen zijn geannuleerd, pilottesten zijn uitgesteld, trainingen zijn verplaatst en veel face-to-face activiteiten zijn vervangen door een digitale oplossing. BDF heeft zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt en gelukkig is onze IT-opzet dankzij EMRO zo opgezet. De mensen van BDF zijn perfect in staat zich de nieuwe levensstijl toe te eigenen. En eigenlijk gingen veel dingen door na een korte aanpassingsperiode. Alle zakenreizen zijn geannuleerd, pilottesten zijn uitgesteld, trainingen zijn verplaatst en veel face-to-face activiteiten zijn vervangen door een digitale oplossing. BDF heeft zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt en gelukkig is onze IT-opzet dankzij EMRO zo opgezet. De mensen van BDF zijn perfect in staat zich de nieuwe levensstijl toe te eigenen. En eigenlijk gingen veel dingen door na een korte aanpassingsperiode.

Hoewel het een vreemde periode was en is, was er ook reden voor feest. Een nieuw project, Cafe Europe, is door ons geschreven en goedgekeurd door het bureau. We werken met veel plezier samen met lokale en internationale partners aan sociale integratie en de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden van (allochtone en autochtone) jongeren.

Ons prachtige kantoorgebouw de Kanselarij stond al heel erg leeg maar begint langzaam weer te leven. We hopen dat iedereen een fijne zomer heeft en kan genieten van zijn vakantie. BDF hoopt na de zomervakantie weer zakenreizen te maken om al onze partners in het echt te kunnen zien. Vingers gekruist en blijf veilig!

team Business Development Friesland

PS. vergeet niet om onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/BDFLeeuwarden/) een like te geven!

Deel dit artikel


Weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan gerust contact op.


Neem contact op