T4C

Tourism 4 Careers (T4C) is gericht op het bevorderen van educatieve en professionele kansen binnen de sector hospitality en toerisme voor middelbare- en mbo-studenten. Om dit te doen, ontwikkelt het project de volgende twee interactieve en educatieve modules (e-learning middelen): Inleiding tot toerisme en carrières in hospitality en toerisme.

De doelstellingen van T4C zijn: studenten bewuster maken van de keuze voor een loopbaan in het toerisme en gastronomie, meer personeel aantrekken in de toeristische en gastronomische industrie en middelen bieden om de digitale geletterdheid te verbeteren.

De modules bieden waardevolle informatie over toerisme aan middelbare scholieren en MBO-studenten en informeren hen over loopbaanopties binnen de toeristische sector. De bronnen laten zien hoe het leven echt is in de toerisme- en horecasector, waardoor ze een geïnformeerde professionele beslissing kunnen nemen. Aandacht voor studie en loopbaanbegeleiding vermindert bovendien het aantal uitvallers in het voortgezet en hoger onderwijs.