BDF is momenteel betrokken bij de ontwikkeling van verschillende cursussen en tools voor kennisinstellingen, docenten en studenten.

Hieronder een overzicht van onze lopende projecten en activiteiten.

jQuery Slider

BDF voor onderwijs, programma's in ontwikkeling

bdf artikel Smart Data Smart Regions

Smart Data Smart Regions

Bedrijven, overheden en onderwijs hebben de beschikking over steeds meer data. Dit volume zal alleen nog maar toenemen in de toekomst. Big data is hierbij een steeds meer voorkomende term. Maar hoe zet je deze data om in bruikbare data (smart data) zodat je kunt anticiperen op ontwikkelingen in plaats van reageren?

BDF ontwikkelt samen met internationale partners een programma voor het beroepsonderwijs om deze onderwerpen aan te kunnen bieden aan studenten en bovendien deze kennis ook binnen de eigen organisatie, de school, toe te passen.

De cursus zal naar verwachting per juni 2018 volledig beschikbaar zijn, volg ons via www.smartdata.how.

 

 

bdf Everyday Creativity

Everyday Creativity

Het Everyday Creativity project heeft als doel om de creativiteit en innovatie te vergroten in alledaagse schoolpraktijken. Dit gebeurt door docenten ondersteuning en training te bieden om zich te focussen op de ontwikkeling van creatieve vaardigheden. Daarnaast wordt het projectdoel nagestreefd door de docenten en hun studenten te betrekken bij het promoten en vergroten van creatieve praktijken binnen hun scholen. Blijf op de hoogte door onze website in de gaten te houden en volg onze Facebook pagina!


bdf YouthNest

YouthNest

YouthNest.crea wordt dé internationale incubator voor creatief ondernemerschap. Het project wil graag de ondernemerscultuur bevorderen waardoor kansen voor zelfstandig ondernemerschap bij jongeren worden gecreëerd. Verder willen de partners de vaardigheden en competenties van jonge ondernemers verbeteren. Wil je op de hoogte blijven over hoe we dit gaan doen? Houd dan onze website in de gaten of volg de Facebook pagina!


bdf SUMIGRE

SUMIGRE

SUMIGRE wil degenen die volwasseneneducatie aan migranten verzorgen, ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Het belangrijkste resultaat van het project zal zijn, dat degenen die lesgeven aan migranten, ze begrijpen, respecteren en succesvol met hen samenwerken. De integratie van migranten zal dus worden verbeterd door onderwijzers die alles tot hun beschikking hebben om vertrouwen te winnen, banden op te bouwen en een niet-discriminerende leeromgeving te kunnen bieden.


bdf Women Power Code

Women Power Code

Women Power Code biedt volwassen vrouwen de kans hun kennis van nieuwe technologieën bij te werken.

LOGO0


bdf HILLARY - ONDERSTEUNT SOCIAAL ONDERNEMENDE VROUWEN

HILLARY - ONDERSTEUNT SOCIAAL ONDERNEMENDE VROUWEN

HILLARY biedt een leeromgeving om ideeën om te zetten in zakelijke kansen met ondersteuning vanuit de online community en een online training.


bdf Smart Data Smart Regions

Smart Data Smart Regions

Bedrijven, overheden en onderwijs hebben de beschikking over steeds meer data. Dit volume zal alleen nog maar toenemen in de toekomst. Big data is hierbij een steeds...


bdf COMEET+ ondernemerschapsonderwijs

COMEET+ ondernemerschapsonderwijs

‘Onderzoek wijst uit date er een direct verband bestaat tussen een focus op ondernemendheid in het onderwijsprogramma en een ondernemend gedrag in het toekomstige leven’. Het aanmoedigen van ondernemerschap en...


bdf SWIRL

SWIRL

Relevante werkervaring opdoen? Laat studenten het voortouw nemen!


laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven

2018
april juli