jQuery Slider

Laatste nieuws

Startup Women's Cup tijdens SICK

Zijn de geweldige pitches van SICK ook bij jullie blijven hangen? Dorien Beijk was met de pitch over haar sociale onderneming Loofy’s de winnaar van de HILLARY's Startup Women's Cup! Deze in...

Who runs the world? Girls!

HILLARY platform is er! We zijn blij om met jullie te delen dat het lesmateriaal...

Nieuwsbrief februari 2019

Ontdek één van onze nieuwe projecten HILLARY, I-STEP, internationale kansen voor...

ACBC.com tegen Cyberpesten!

Cyberpesten is een veelgehoord probleem, 1 op de 10 kinderen is slachtoffer van ...

I-STEP terugblik

Ongelooflijk! Over ruim een maand sluiten we het I-STEP project af. Met een ster...

Women Power Code

Vrouwen helpen hun digitale vaardigheden te verbeteren! Het Women Power Code-project is ontwikkeld omdat er een tekort aan vrouwelijke afgestudeerden in ICT/STEM* in heel Europa is, evenals ...

Maak kennis met Barbara!

Barbara is sinds begin juni werkzaam bij BDF. Barbara is Project Manager en ondersteunt onze activiteiten en initiatieven om scholen en bedrijven te helpen bij het realiseren van hun interna...

Enterprise Europe Network NL presteert het beste

 Donderdag 7 december kwamen de medewerkers van het Enterprise Europe Network ui...

bdf artikel Enterprise Europe Network NL presteert het beste

Enterprise Europe Network NL presteert het beste

 

Donderdag 7 december kwamen de medewerkers van het Enterprise Europe Network uit Nederland samen bij de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens de landelijke bijeenkomst werden de medewerkers bijgepraat over hun prestaties en over de het ondernemerslandschap in Europa. Nederland als geheel behoort tot de best presterende consortia in Europa in de ondersteuning van bedrijven bij hun internationale ontwikkeling.

Tevens gingen de Network medewerkers met elkaar in gesprek over hoe ondernemers nog beter ondersteund kunnen worden bij de ontwikkeling van hun innovaties of hun internationale ontwikkeling.  

Aan het eind van de dag werd een bezoek gebracht aan de Digital Society Hub. Peter Rake gaf een rondleiding door het 5G Lab en programmadirecteur Roland Hiemstra gaf een update over de Digital Society Hub. Er zijn mooie kansen en mogelijkheden voor samenwerkingen met het werkveld.

Enterprise Europe Network is het grootste netwerk van contactpunten binnen en buiten Europa met advies en ondersteuning voor ondernemers die hun bedrijf internationaal verder willen ontwikkelen.

In Noord-Nederland wordt het Network uitgevoerd door de Hanzehogeschool, Energy Valley, Water Alliance en Business Development Friesland.

Meer informatie? Kijk op www.een-north.nl en http://een.ec.europa.eu/

 

 

  

Volg ons op Twitter!

@BDFriesland

laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven

2018
april juli