jQuery Slider

Laatste nieuws

Kom naar het I-STEP slotevenement in Kaunas!

Ben je student, docent of ondernemer, en geïnteresseerd in internationaal ondernemerschap? Op 24 mei organiseren wij het I-STEP slotevenement in Kaunas, Litouwen, om de eindresultaten van on...

Nieuwsbrief april 2018

Maak kennis met onze nieuwe collega's, studenten Noorderpoort College naar Birmi...

Welkom Christopher!

Christopher is ons nieuwste teamlid en sinds begin april werkzaam bij BDF als Pr...

Next stop UpGradeSME: Leeuwarden

 Samen met de gemeente Leeuwarden is BDF partner in het internationale samenwerk...

Studenten Noorderpoort college naar Birmingham

 Eind januari namen studenten van Noorderpoort College Groningen deel aan de I-S...

Welkom Sasha!

Sasha is sinds begin maart werkzaam bij BDF als Project Management Assistent. Sasha werkt samen met Marie-jetske aan de projecten SUMIGRE, ROOTS, SWIRL en I-Step. Welkom bij het team Sasha! ...

ROOTS: Ontdekken kansen Erfgoedtoerisme

 ROOTS maakt het voor kleine toeristische ondernemingen mogelijk om in te spelen op de kansen en mogelijkheden die Erfgoedtoerisme biedt. Het project biedt innovatieve strategieën die kleine...

Enterprise Europe Network NL presteert het beste

 Donderdag 7 december kwamen de medewerkers van het Enterprise Europe Network ui...

bdf artikel Enterprise Europe Network NL presteert het beste

Enterprise Europe Network NL presteert het beste

 

Donderdag 7 december kwamen de medewerkers van het Enterprise Europe Network uit Nederland samen bij de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens de landelijke bijeenkomst werden de medewerkers bijgepraat over hun prestaties en over de het ondernemerslandschap in Europa. Nederland als geheel behoort tot de best presterende consortia in Europa in de ondersteuning van bedrijven bij hun internationale ontwikkeling.

Tevens gingen de Network medewerkers met elkaar in gesprek over hoe ondernemers nog beter ondersteund kunnen worden bij de ontwikkeling van hun innovaties of hun internationale ontwikkeling.  

Aan het eind van de dag werd een bezoek gebracht aan de Digital Society Hub. Peter Rake gaf een rondleiding door het 5G Lab en programmadirecteur Roland Hiemstra gaf een update over de Digital Society Hub. Er zijn mooie kansen en mogelijkheden voor samenwerkingen met het werkveld.

Enterprise Europe Network is het grootste netwerk van contactpunten binnen en buiten Europa met advies en ondersteuning voor ondernemers die hun bedrijf internationaal verder willen ontwikkelen.

In Noord-Nederland wordt het Network uitgevoerd door de Hanzehogeschool, Energy Valley, Water Alliance en Business Development Friesland.

Meer informatie? Kijk op www.een-north.nl en http://een.ec.europa.eu/

 

 

  

Volg ons op Twitter!

@BDFriesland

laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven
2018
april
2017
feb - jun - okt