BDF is momenteel betrokken bij de ontwikkeling van verschillende cursussen en tools voor bedrijven.

Hieronder een overzicht van onze lopende projecten en activiteiten.

jQuery Slider

BDF voor bedrijven, wat zijn we nog meer aan het ontwikkelen?

bdf artikel CORRIE

CORRIE

Toerisme is een van ‘s werelds grootste en snelst groeiende economische sectoren. In 2012 gingen meer dan een miljard toeristen de grens over. World Tourism Organisation UNWTO schat dat dit aantal zal oplopen tot 1.8 miljard in 2030. Naast deze aanhoudende groei heeft de consument steeds meer aandacht voor duurzaam en verantwoord toerisme. Project CORRIE speelt in op deze trend. Verantwoord toerisme minimaliseert de negatieve effecten op de economie, het milieu en de mens, brengt economische voordelen voor de lokale gemeenschap en draagt bij aan het behoud van de culturele en natuurlijke rijkdommen van bestemmingen.

Via het CORRIE (Community of Responsible Recreational Initiatives in Europe) initiatief begeleiden we kleine bedrijven in de toeristische sector om meer publiek te trekken door te investeren Verantwoord Toerisme en bijpassende profilering.

Meer info via Marie-jetske of bezoek www.corrie.eu

 

 

bdf Recruit Potential!

Recruit Potential!

Recruit Potential - ondersteuning voor inclusieve werkgevers.

Het project is bedoeld om bij te dragen aan sociale inclusie door zowel de ontwikkeling van inclusief HR-beleid en wervingsprocessen aan te pakken als de capaciteit van het management en HR-personeel die betrokken zijn bij het aannemen van personeel.

Het project is bedoeld om middelen te creëren die kunnen worden gebruikt door werkgevers die verschillende achtergestelde doelgroepen willen aanspreken, zoals migranten, gehandicapten en jongeren.

De project partners zullen een cursus ontwikkelen voor HR-personeel en management over inclusieve recruitment, zodat ze op de hoogte zijn van een oplossing voor het arbeidstekort.


bdf CORRIE

CORRIE

Via het CORRIE (Community of Responsible Recreational Initiatives in Europe) initiatief begeleiden we kleine bedrijven in de toeristische sector om meer publiek te trekken door te investeren Verantwoord Toerisme en bijpassende profilering.

Meer info via Marie-jetske of bezoek www.corrie.eu

 

 


bdf Soft skills voor ICT bedrijven

Soft skills voor ICT bedrijven

Door zijn betrokkenheid bij het Skills+ project heeft BDF verschillende ICT experts geïnterviewd over ontwikkeling van soft skills van werknemers van ICT bedrijven. Moeten werknemers en ondernemers die actief zijn...


bdf ikstarteenfoodtruck.nl

ikstarteenfoodtruck.nl

Food truck festivals en mobiele keukens op markten en muziekfestivals behoren tot het moderne straatbeeld. Het runnen van een succesvol streetfood bedrijf is niet altijd even makkelijk en daarom heeft BDF een cursus ontwikkeld voor startende ondernemers.

Als aanvulling op de start-up cursus heeft BDF een gratis cursus ontwikkeld om je bedrijf verder te laten groeien.


laatste foto alle paginas2

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf je dan in voor de BDF nieuwsbrief.BDF nieuwsbrieven

2018
april juli